Hvorfor mer grønt?

Sliter du med konsentrasjonsproblemer, lite energi, overvekt, for tidlige aldringstegn eller fått en av de mange livsstilsykdommene? Dietten din er sannsynligvis den største årsaken.

 

Veien til bedre helse begynner med de første skrittene. Selv små endringer kan gi store utslag. Sannsynligvis spiser du allerede litt salat, frukt og grønnsaker. Kanskje er du 10-20% på vei. Enkelt og greit begynner du å tilsette gode, næringsrike matvarer.
Problemet med dagens diett er at den er strippet for næringsstoffer som kroppen krever. Derfor spiser vi mer og mer og ender opp med å sitte utslått etter måltidet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kroppen er avhengig av enzymer for å ta opp næringsstoffer. Ved oppvarming av mat til over 42 grader drepes enzymene. Da må kroppen selv produsere disse. Kroppens evne til å produsere enzymer svekkes med alderen   og det er de som hevder at det er selve produksjonen av enzymer som fremskynder aldring.
Med andre ord kan enzymer faktisk kalles for ungdomskilden.

Mat som inneholder mye klorofyll  er mat med optimalt innhold av enzymer, vitaminer og andre næringsstoffer. Når du spiser «grønt» eldres du derfor mye saktere og kan til og med reversere prosessen. Er du overvektig vil klorofyll rik mat raskt få deg ned i vekt uten at du trenger å telle kalorier. Du vil lykkes der slankekurer, fettsuging, vidunderpiller og alt annet har feilet.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no