brokkolispire wrap

Brokkoli
spire wrap

Sunne og gode spirewraps fylt med   rømme, spekeskinke, hvit geitost, nøtter, honning og tranebær. 

 

INGREDIENSER

RØRE

5 stk. egg

1 ss honning

0,5 ts salt

1 dl Pure Food hvetemelerstatter 

1,5 dl melk

100 g Norske spirer brokkolimix 

2 ss margarin eller olje til steking

FYLL

Rømme,  spekeskinke,  hvit geitost, nøtter, honning og tranebær.

    

TIPS

Fyll spirewrapen  med ditt favorittpålegg.

Pannekakene kan gjerne oppbevares i kjøleskapet til matpakke eller lunsj dagen etter.

SLIK GJØR DU

1.

Putt alle ingrediensene til røren i en blender. Kjør sammen til du har en fin og jevn røre. La svelle i 15 min.

2.

Hell passe mengde røre i en stekepanne med margarin eller nøytral olje. Stek på begge sider til gylden og gjennomstekt.

3.

Fyll pannekakene med rømme, spekeskinke, hvit geitost, hakkede nøtter, litt honning og tranebær.