Brokkoli
spire wrap
Sunne og gode spirewraps fylt med rømme, spekeskinke, hvit geitost, nøtter, honning og tranebær.
INGREDIENSER
RØRE
5 stk. egg
1 ss honning
0,5 ts salt
1 dl Pure Food hvetemelerstatter
1,5 dl melk
100 g Norske spirer brokkolimix
2 ss margarin eller olje til steking
FYLL
Rømme, spekeskinke, hvit geitost, nøtter, honning og tranebær.
TIPS
Fyll spirewrapen med ditt favorittpålegg.
Pannekakene kan gjerne oppbevares i kjøleskapet til matpakke eller lunsj dagen etter.
SLIK GJØR DU
1.
Putt alle ingrediensene til røren i en blender. Kjør sammen til du har en fin og jevn røre. La svelle i 15 min.
2.
Hell passe mengde røre i en stekepanne med margarin eller nøytral olje. Stek på begge sider til gylden og gjennomstekt.
3.
Fyll pannekakene med rømme, spekeskinke, hvit geitost, hakkede nøtter, litt honning og tranebær.