top of page
brokkolispire wrap

Brokkoli
spire wrap

Sunne og gode spirewraps fylt med   rømme, spekeskinke, hvit geitost, nøtter, honning og tranebær. 

 

INGREDIENSER

RØRE

5 stk. egg

1 ss honning

0,5 ts salt

1 dl Pure Food hvetemelerstatter 

1,5 dl melk

100 g Norske spirer brokkolimix 

2 ss margarin eller olje til steking

FYLL

Rømme,  spekeskinke,  hvit geitost, nøtter, honning og tranebær.

    

TIPS

Fyll spirewrapen  med ditt favorittpålegg.

Pannekakene kan gjerne oppbevares i kjøleskapet til matpakke eller lunsj dagen etter.

SLIK GJØR DU

1.

Putt alle ingrediensene til røren i en blender. Kjør sammen til du har en fin og jevn røre. La svelle i 15 min.

2.

Hell passe mengde røre i en stekepanne med margarin eller nøytral olje. Stek på begge sider til gylden og gjennomstekt.

3.

Fyll pannekakene med rømme, spekeskinke, hvit geitost, hakkede nøtter, litt honning og tranebær. 

bottom of page