NYHET!
CHIABRØD
bakt med surdeig
RIK PÅ KALSIUM OG VITAMIN D
GLUTENFRI
Lav FODMAP
VEGAN
Du finner meg i fryseskapet.
Brødet er nå tilgjengelig i alle MENY sine butikker....
Finner du meg ikke så spør etter meg!

ChiaBrød er et saftig og godt gluten og melkefritt brød. Brødet er bakt med naturlig glutenfritt mel og inneholder flere næringsrike ingredienser som chia, spirede solsikkefrø og naturlig vitamin D.

 

Brødet er rikt på: Fiber, naturlig vitamin D og kalsium.

3 brødskiver  dekker anbefalt daglig dose vitamin D.

3 brødskiver dekker 46% av anbefalt daglig dose kalsium.

 

INGREDIENSER:

Vann, maisstivelse, potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, chia mel (6%), rapsolje, druesukker, sukker, salt, gjær, naturlig kalsium fra alger, fiberhusk, pulverisert cellulose, solsikkelecitin (emulgator), guar gum (fortykningsmiddel), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel), vitamin D gjær.

 

Ernærings fordeler:

 

Rik på KALSIUM

Rik på naturlig VITAMIN D

Rik på FIBER 

Oppbevaring: - 18 grader celsius eller kaldere. 12 mnd. fra produksjons-dato, se etikett. Må ikke fryses etter tining. Brødet er klart til bruk og skal ikke stekes. Tint vare har 4 dagers holdbarhet fra det tas ut fra frys.

 

Fri for: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya, lupiner.

 

Lav FODMAP vennelig: basert på Monash University sin lav FODMAP diet.

 

Næringsinnhold:      Per 100g   Ref.Verdi  %avref.v.  

Energi–1000kj/240kcal

Fett, g                            6,33

Hvorav mettede

Fettsyrer, g                    0,41

Karbohydrat, g              41,1

hvorav

sukkerarter, g                   1

Protein, g                      1,22

Salt, g                             1,1

Fiber, g                           6,3

Vitamin D2 µg                  7               5           114

Kalsium mg                    369          800         46

Hender som snakker. Hender som baker.

Brødet du holder i hånden er bakt av hender som snakker og hender som baker.

 

Med arbeidsglede hos Håndverksbakeriet Signo Rycon AS, en unik arbeidsplass for døve/hørselshemmede og døvblinde.

 

Vel bekomme!

 

signo.no

 

TIPS!

Brødet er ferdig til bruk og skal ikke stekes.

 

  • Ta de brødskivene du har behov for ut av posen  og varm direkte opp i en brødrister. Det smaker utmerket!

 

  • Eller la skivene tine på kjøkkenbenken til klart.

Vil du vite mer om LavFODMAP?

Cecilie slet med fordøyelsesproblemer som mye diare, luft og mageknip i mange år. I 2013 leste lærte hun om lavFODMAP-dietten på Haukeland Sykehus sin IBS-skole. Fordi dietten er forskningsbasert, og lindrer symptomene for ca. 70% av pasientene, bestemte hun seg for å prøve dietten. I løpet av noen måneder var symptomene mye bedre og plutselig var det hun som hadde kontroll over magen og ikke omvendt. Bloggen www.lavFODMAP.no ble til og i løpet av 3 år har Cecilie gitt ut 3 bøker om lavFODMAP-dietten (Aschehoug og Vigmostad & Bjørke) og holder nå foredrag

for både pasientforeninger, flere sykehus (som pasient) og næringslivet. samt kurs i lavFODMAP-matlaging. 

Cecilie Hauge Ågotnes, lavFODMAP forfatter, foredragsholder og blogger. 

 

Vil du vite mer om lavFODMAP?

Se bloggen www.lavfodmap.no for oppskrifter,

råd og informasjon om selve dietten. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no