top of page

EKSTRA GROVT
SPIREBRØD

Bakt med brokkolispirer

Spirebrød glutenfri

Ingredienser

Frøblanding 36% (solsikkefrø, gresskarfrø, gule linfrø, brune linfrø, chiafrø, spiret brokkolifrø 1,5%), vann, maisstivelse, potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, druesukker, salt, gjær, carob pulver, solsikkelecithin (emulgator), guargummi(fortykningsmiddel), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel)

 

FRI FOR: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.

VEGANSK

Hvor finner jeg brødet?

 Du finner brødet i FRI FOR fryseskapet hos Meny, meny.no, kolonial.no og  i utvalgte SPAR og Bunnpris-butikker. Spør  gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk.

Oppbevaring

Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining

Næringsinnhold

per 100 g

Energi 1130 kJ/ 269 kcal,

fett 8,24 g, hvorav mettede fettsyrer 0,87 g,

karbohydrater 39 g, hvorav sukkerarter <0,5 g,

protein 5,5 g, salt 1,4 g, kostfiber 8,07 g,

P (Fosfor) 248 /28/700, Mg (Magnesium) 933/25/375,

Zn (Sink) 1,73/7/10, Cu (Kobber) 0,40/40/1,

Mn (Mangan) 1,10/55/2

Ryconbakeriet

Brødene bakes av hender som snakker og hender som baker. Med arbeidsglede hos Ryconbakeriet i Oslo, en unik arbeidsplass for døve/hørselshemmede og døvblinde.

Les mer om Ryconbakeriet her

Tips

Rist skivene direkte fra frossen tilstand i en brødrister, smaker som nystekt. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.

bottom of page