
EKSTRA GROVT
SPIREBRØD
Bakt med brokkolispirer

Ingredienser
Frøblanding 36% (solsikkefrø, gresskarfrø, gule linfrø, brune linfrø, chiafrø, spiret brokkolifrø 1,5%), vann, maisstivelse, potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, druesukker, salt, gjær, carob pulver, solsikkelecithin (emulgator), guargummi(fortykningsmiddel), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel)
FRI FOR: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.
Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.
VEGANSK
Hvor finner jeg brødet?
Du finner brødet i FRI FOR fryseskapet hos Meny, meny.no, kolonial.no og i utvalgte SPAR og Bunnpris-butikker. Spør gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk.
Oppbevaring
Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining
Næringsinnhold
per 100 g
Energi 1130 kJ/ 269 kcal,
fett 8,24 g, hvorav mettede fettsyrer 0,87 g,
karbohydrater 39 g, hvorav sukkerarter <0,5 g,
protein 5,5 g, salt 1,4 g, kostfiber 8,07 g,
P (Fosfor) 248 /28/700, Mg (Magnesium) 933/25/375,
Zn (Sink) 1,73/7/10, Cu (Kobber) 0,40/40/1,
Mn (Mangan) 1,10/55/2
Ryconbakeriet
Brødene bakes av hender som snakker og hender som baker. Med arbeidsglede hos Ryconbakeriet i Oslo, en unik arbeidsplass for døve/hørselshemmede og døvblinde.
Les mer om Ryconbakeriet her
Tips
Rist skivene direkte fra frossen tilstand i en brødrister, smaker som nystekt. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.