top of page
![Grove glutenfri rundstykker.jpg](https://static.wixstatic.com/media/7f8572_4d304a5d4dcf434db365cfc26e80e4b4~mv2.jpg/v1/fill/w_123,h_82,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/7f8572_4d304a5d4dcf434db365cfc26e80e4b4~mv2.jpg)
grove rundstykker
1,4 dl Lunket vann
120 g Pure Food Hvetemel
-Erstatter
120 g Pure Food proteinbrød
bakemiks
60 g Nøytral Olje
(eller smeltet smør)
1 ts Fiberhusk (valgfritt)
5 g Sukker (valgfritt)
1 ss Bakepulver (eller gjær)
1 ss Salt
Bland sammen de tørre ingrediensene. Tilsett gjær eller bakepulver og hell i lunket vann, olje (eller smeltet smør) og bland det godt sammen. Dette vil gi en klissete deig. Del deigen inn i seksjoner og form til rundstykker og bagetter.
La deigen heve i ca 50 minutter.
Hvis deigen er for klissete, bruk våte hender eller olje. Hvis du bruker bakepulver trenger du ikke heving. Bak i ovn på 200° C i 35-45 min
bottom of page