Ingredienser

Vann, maisstivelse, rismel, linfrømel, tapiokastivelse, solsikkefrø, potetstivelse, druesukker, linfrø, eplefiber, rapsolje, gjær, potetfiber, salt, guargummi (fortykningsmiddel), solsikkelecithin (emulgator), hydroxypropylmethylcellulose (stabiliseringsmiddel).

 

FRI FOR: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.

VEGANSK

Hvor finner jeg brødet?

Du finner brødet i FRI FOR fryseskapet i utvalgte Meny og Spar-butikker. Spør  gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk .

Oppbevaring

Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining

Næringsinnhold

per 100 g

Energi 1032 kJ/ 244 kcal,

fett 6,7 g, hvorav mettede fettsyrer 1,3 g,

karbohydrater 39,2 g, hvorav sukkerarter 3,1 g,

protein 5,1 g, salt 1,05 g, kostfiber 6,1 g.

Ryconbakeriet

Brødene bakes av hender som snakker og hender som baker. Med arbeidsglede hos Ryconbakeriet i Oslo, en unik arbeidsplass for døve/hørselshemmede og døvblinde.

Les mer om Ryconbakeriet her

Tips

Rist skivene direkte fra frossen tilstand i en brødrister. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.

glutenfri avokadobrød.jpg

GROVT

FIBERBRØD

Rik på:

6,1 g kostfiber

FRI FOR:

Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no

© Pure Food Norway AS