Grovt
FIBERBRØD
bakt med solsikkefrø

PURE FOOD GLUTENFRI BRØD ER BÅDE NÆRINGSRIKE OG SMAKFULLE

Hos Pure Food Norway har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi ønsker å gjøre det enklere å finne gode, næringsrike og sunne glutenfri alternativer.

Glutenfri ingredienser er krevende med hensynet til næringsinnhold og smak. Vi har derfor jobbet med å finne gode naturlig glutenfri råvarer som gir næringsrike, sunne og smakfulle produkter.

Resultatet er blitt et fiberrikt grovbrød, fullt av vitaminer og mineraler. Bakt med solsikkefrø.

TIPS:

Unngå kast! Oppbevar brødet i fryseren.  Rist skivene direkte i en brødrister, smaker som nystekt. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.

Rik på:

6,1 g kostfiber

FRI FOR:

Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

INGREDIENSER:

Vann, maisstivelse, rismel, linfrømel, tapiokastivelse, solsikkefrø, potetstivelse, druesukker, linfrø, eplefiber, rapsolje, gjær, potetfiber, salt, guar gum (fortykningsmiddel), solsikkelecithin (emulgator), hydroxypropylmethylcellulose (stabiliseringsmiddel).

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.

NETTOVEKT: 500 g.

OPPBEVARING: Frysevare – 18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining.

EMBALLASJE: Sorteres som plast.

Næringsinnhold:  Per 100g

 

Energi – 1032 kj / 244 kcal

Fett, g                                          

hvorav mettede

Fettsyrer, g                                  

Karbohydrat, g                            

hvorav

sukkerarter, g                               

Protein, g                                     

Salt, g                                         

Kostfiber, g                               

Næringsverdiene er gjennomsnittlige, og kan variere avhengig av modenhet, årstid og lagring

 

6,7

1,3

39,2

3,1

5,1

1,05

6,1

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no