
Ingredienser
Vann, maisstivelse, rismel, linfrømel, tapiokastivelse, solsikkefrø, potetstivelse, druesukker, linfrø, eplefiber, rapsolje, gjær, potetfiber, salt, guargummi (fortykningsmiddel), solsikkelecithin (emulgator), hydroxypropylmethylcellulose (stabiliseringsmiddel).
FRI FOR: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.
Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.
VEGANSK
Hvor finner jeg brødet?
Du finner brødet i FRI FOR fryseskapet i utvalgte Meny og Spar-butikker. Spør gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk .
Oppbevaring
Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining
Næringsinnhold
per 100 g
Energi 1032 kJ/ 244 kcal,
fett 6,7 g, hvorav mettede fettsyrer 1,3 g,
karbohydrater 39,2 g, hvorav sukkerarter 3,1 g,
protein 5,1 g, salt 1,05 g, kostfiber 6,1 g.
Ryconbakeriet
Brødene bakes av hender som snakker og hender som baker. Med arbeidsglede hos Ryconbakeriet i Oslo, en unik arbeidsplass for døve/hørselshemmede og døvblinde.
Tips
Rist skivene direkte fra frossen tilstand i en brødrister. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.
