Grovt
PROTEINBRØD BAKEMIKS

Bakemiksen gir et proteinrikt grovbrød, fullt av vitaminer og mineraler. Bakt med planteprotein.

FRI FOR:

Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

TILBEREDNING

  • Bland 450 g Proteinbrød Glutenfri bakemiks med 5 g tørrgjær.

  • Tilsett 3 dl lunkent vann og rør sammen det våte og det tørre. Deigen skal være litt løs. Ved bruk av fuktig gjær løses gjæren opp i vannet før det blandes med det tørre.

  • Legg deigen i en brødform, dekk til med plast og la brødet heve på et lunt sted til dobbel størrelse, dette tar ca. 60 minutter.

  • Forvarm ovnen til 200 °C og stek brødet i ca. 60 minutter.

Ferdig på 1-2-3

Tilsett kun vann og gjær

Rik på omega 3

18 g planteprotein

12 g kostfiber

INGREDIENSER

Maisstivelse, solsikkefrø, brune linfrø, potetstivelse, gresskarfrø, chiamel, druesukker, erteprotein 3%, risprotein 2,9 %, maisfiber 2,8 %, salt, karobpulver, hempprotein 1%, potetprotein 1%, solsikkelecithin (emulgator) , guar gum (jevning), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel).

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.

NETTOVEKT: 450 g.

OPPBEVARING: Tørt, mørkt og ikke over normal romtemperatur.

EMBALLASJE: Sorteres som plast.

Næringsinnhold:  Per 100g

 

Energi – 1790 kj / 428 kcal

Fett, g                                          

hvorav mettede

Fettsyrer, g                                  

Karbohydrat, g                            

hvorav

sukkerarter, g                               

Protein, g                                     

Salt, g                                         

Fiber, g                                        

 

Næringsverdiene er gjennomsnittlige, og kan variere avhengig av modenhet, årstid og lagring

 

20

2,4

38

3,3

18

1,4

12

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no