Bakemiks
GROVT
PROTEINBRØD
Ferdig på 1-2-3
Tilsett kun vann og gjær
Bakemiks
Grovt Proteinbrød
Bakemiksen gir et proteinrikt grovbrød, fullt av vitaminer og mineraler.
Næringsinnhold
pr 100 g
Energi kJ 1790/ Energi kcal 428
Fett 20 g, hvorav mettede fettsyrer 2,4 g, Karbohydrater 38 g, Sukkerarter 3,3 g,
Kostfiber 12 g,
Protein 18 g, Salt 1,4 g
Hvor finner jeg bakemiksen?
Melmiksen er tilgjengelige i FRI FOR hylla hos MENY og i utvalgte Sparbutikker. Spør gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk :)
Passer til
Kan også brukes i andre oppskrifter, se her for flere oppskrifter.
Ingredienser
Maisstivelse, solsikkefrø, brune linfrø, potetstivelse, gresskarfrø, chiamel, druesukker, erteprotein 3%, risprotein 2,9 %, maisfiber 2,8 %, salt, karobpulver, hempprotein 1%, potetprotein 1%, solsikkelecithin (emulgator) , guar gum (jevning), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel).
FRI FOR
Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.
VEGAN
Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø
Rik på
Omega 3
18 g planteprotein
12 g kostfiber
Tilberedning
Bland 450 g Proteinbrød Glutenfri bakemiks med 5 g tørrgjær.
Tilsett 3 dl lunkent vann og rør sammen det våte og det tørre. Deigen skal være litt løs. Ved bruk av fuktig gjær løses gjæren opp i vannet før det blandes med det tørre.
Legg deigen i en brødform, dekk til med plast og la brødet heve på et lunt sted til dobbel størrelse, dette tar ca. 60 minutter.
Forvarm ovnen til 200 °C og stek brødet i ca. 60 minutter.