Glutenfri Spirebrød.jpg

Bakemiks

GROVT

PROTEINBRØD

Ferdig på 1-2-3

Tilsett kun vann og gjær

Bakemiks

Grovt Proteinbrød

Bakemiksen gir et proteinrikt grovbrød, fullt av vitaminer og mineraler.

Næringsinnhold

pr 100 g

Energi kJ 1790/ Energi kcal 428

Fett 20 g, hvorav mettede fettsyrer 2,4 g, Karbohydrater 38 g, Sukkerarter 3,3 g, 

Kostfiber 12 g, 

Protein 18 g, Salt 1,4 g

Hvor finner jeg bakemiksen?

Melmiksen  er tilgjengelige i FRI FOR hylla hos MENY og i utvalgte Sparbutikker. Spør  gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk :)

Passer til

Kan også brukes i andre oppskrifter, se her for flere oppskrifter.

Ingredienser

Maisstivelse, solsikkefrø, brune linfrø, potetstivelse, gresskarfrø, chiamel, druesukker, erteprotein 3%, risprotein 2,9 %, maisfiber 2,8 %, salt, karobpulver, hempprotein 1%, potetprotein 1%, solsikkelecithin (emulgator) , guar gum (jevning), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel).

FRI FOR

Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

VEGAN

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø

Rik på

Omega 3

18 g planteprotein

12 g kostfiber

Tilberedning

Bland 450 g Proteinbrød Glutenfri bakemiks med 5 g tørrgjær.

Tilsett 3 dl lunkent vann og rør sammen det våte og det tørre. Deigen skal være litt løs. Ved bruk av fuktig gjær løses gjæren opp i vannet før det blandes med det tørre.

Legg deigen i en brødform, dekk til med plast og la brødet heve på et lunt sted til dobbel størrelse, dette tar ca. 60 minutter.

Forvarm ovnen til 200 °C og stek brødet i ca. 60 minutter.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no