BAKT UTEN HVETEMEL

GLUTENFRI BRØD

FRI FOR: GLUTEN, HVETESTIVELSE, LAKTOSE, MELK, SOYA OG LUPINER

Meny, kolonial.no og

utvalgte Spar-butikker

NYHET 

Nå finner du snart nyheten Pure Food Rundstykker i frysedisken. Rundstykkene er bakt uten hvetemel og finnes i to varianter; fine og grove.  Vi håper de vil falle i smak!

Rundstykkene vil  være tilgjengelige i en Meny-butikk nær deg i slutten av mars :)

VÅRE  BRØD 

Glutenfri ingredienser er krevende med hensynet til næringsinnhold og smak. Vi har derfor jobbet med å finne gode naturlig glutenfri råvarer som gir næringsrike, sunne og smakfulle brød. 

Du finner brødene våre i frysedisken hos Meny, kolonial.no og i utvalgte Spar-butikker.

RYCONBAKERIET

​Hos Pure Food Norway har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi ønsker å gjøre det enklere å finne gode, næringsrike og sunne glutenfri alternativer.

Glutenfri ingredienser er krevende med hensynet til næringsinnhold og smak. Vi har derfor jobbet med å finne gode naturlig glutenfri råvarer som gir næringsrike, sunne og smakfulle brød

GLUTENFRI  BAKEMIKSER

Skap bakeglede med våre supergode og bakevennlige bakemikser. Se oppskrifter for mange fine måter å anvende bakemiksene på.

SPIREMIKSER

Vi har utviklet flere ferdig blandede spiremikser. Blandingene er  nøye sammensatt for best mulig smak og næringsopptak. Virkestoffene i spirene blir enklere for kroppen å ta opp når spirene vokser opp sammen. 

I samarbeid med Kulinarisk Akademi har vi utviklet en ferdig blandet spiremiks som passer perfekt til alle typer  salater, fisk og skalldyrsretter. 

 

 

GLUTENFRI SNACKS

Prøv ristede sprøe mandler trukket med melkesjokolade og kanel eller tørkede steinfrie kirsebær trukket med hvit sjokolade

og yoghurt.

Du finner dem i snacks avdelingen hos MENY.

OM OSS

​Hos Pure Food Norway har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi ønsker å gjøre det enklere å finne gode, næringsrike og sunne glutenfri alternativer.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no