banan

brød

450 g         Pure Food Hvetemel -Erstatter
150 ml       kosmelk
180 ml       vann med kullsyre

1 ss rom  eller 3-4 dråper rom essens (kan sløyfes)

1 ts               salt
200 g         moste bananer
1 pose       tørrgjær

 

1. Bland godt sammen alle de tørre ingredienser i en bollen. Tilsett så de moste bananene og bland dem godt inn.
2. Hell kokosmelk, vann med kullsyre og rom  i bollen og elt deigen sammen til den blir glatt (i omtrent fem minutter). For sterkere eller svakere rom-smak justerer du bare mengden etter ønske. Den kan sløyfes om ønskelig.


3. Plasser deigen i brødformen og la den heve på benken i ca. 1 time. Dekk gjerne til med et klede eller plastfolie.


4. Stek brødet i om lag en time ved 200 °C, til gylden skorpe.
 

TIPS: For mer smak tilsett gjerne rosiner og/eller valnøtter.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no