grove rundstykker

1,4 dl    Lunket vann                  
120 g    Pure Food Hvetemel  -E
rstatter                      

120 g    Pure Food proteinbrød bakemiks                     
60 g      Nøytral Olje (eller smeltet smør) 

1 ts         Fiberhusk (valgfritt)        
5 g         Sukker (valgfritt)             
1 ss       Bakepulver (eller gjær) 
1 ss       Salt   

 

Bland sammen de tørre ingrediensene. Tilsett gjær eller bakepulver og hell i lunket vann, olje (eller smeltet smør) og bland det godt sammen. Dette vil gi en klissete deig. Del deigen inn i seksjoner og form til rundstykker og bagetter.

La deigen heve i ca 50 minutter.


Hvis deigen er for klissete, bruk våte hender eller olje. Hvis du bruker bakepulver trenger du ikke heving. Bak i ovn på 200° C i 35-45 min

             

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no