LUNSJ muffins med

skink

spinat &

mozzarella 

150 g       kokt skinke , i tynne strimler

50 g         babyspinat , grovt hakket

3                vårløk , hakket

4                soltørkede tomater , hakket

75 g         mozzarella (eller feta), revet/smuldret

3                egg

2 dl          melk

1 dl           solsikkeolje

250 g      Hvetemel -Erstatter

50 g         glutenfri havregryn

1 1/2 ts   bakepulver

1/2-1 ts malt paprika

1 ts           oregano

 

salt og pepper

solsikkekjerner til dekor

12 stk muffinsformer + brett

 

Fremgangsmåte:

Sett stekeovnen på 200 grader, over- og undervarme. Skjær opp skinke og grønnsaker som angitt, og riv osten. Finn frem og mål opp de øvrige ingrediensene.

Visp raskt sammen egg, melk og olje. Ha alt det tørre i en liten bolle og rør sammen. Rør deretter melblandingen inn i det våte. Tilsett deretter skinke, grønnsaker og ost, og rør sammen. Smak til med salt og pepper.

Plasser muffinsformene i et muffinsbrett (eller bruk doble muffinsformer) og fordel blandingen i formene. Dryss noen solsikkekjerner over stek dem på rist midt i ovnen i 20-25 minutter, til muffinsene er gylne og gjennomstekt. Avkjøles på rist.

 

Matpakke-muffins kan oppbevares i kjøleskapet i 2-3 dager, og kan selvsagt også fryses.

Hentet fra Trines matblogg: https://trinesmatblogg.no/recipe/matmuffins-med-skinke-spinat-og-mozzarella/

Vi byttet ut melet med vår hvetemel-erstatter og glutenfri havregryn. Vi elsker resultatet!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no