potet

brød

450 g               Pure Food Hvetemel -Erstatter
270 ml            lunkent vann
50 g                  smør, helst uten laktose
1                           egg

14 g                   salt 
1 ts                     spisskummen eller etter smak
225 g               skrelte, kokte og moste poteter

1                           pose tørrgjær

1. Bland godt sammen alle de tørre ingredienser i en bolle  – dvs.  Hvetemel -Erstatter, gjær, salt, spisskummen og kokte moste poteter.


2. Hell i lunket vann og elt deigen  til den blir glatt (i omtrent fem minutter).


3. Tilsett smeltet smør og elt litt til. 

4. Plasser deigen i brødformen og la den heve på benken i ca. 1 time. Dekk gjerne til med et klede eller plastfolie.

5. Stek brødet i om lag en time ved 200 °C, til gylden skorpe.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no