sjokolade

cookies med mandler 

150 g           Hvetemel -Erstatter

100 g           glutenfri havregryn

75 g             brunt sukker

75 g             sukker

100 g           mørk sjokolade, hakket

75 g             mandler, hakket

30 g             kokosmasse

115 g            flytende smør

1                     pisket egg

1 klype      flaksalt

Fremgangsmåte:

1. Bland sammen alt det tørre i en bolle.

2. Tilsett det våte, pisket egg og noe avkjølt smeltet smør. Bland godt sammen, bruk gjerne en kjøkkenmaskin.

3. Form runde baller (god spiseskje størrelse) og press dem flate på et bakepapir, ca. 1,5 -2 cm høye. 

4. Stekes midt i ovnen på 180 ° C, i ca. 12-13 min.  

5. Avkjøles på rist.

 

Nyt til en god kopp kaffe!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no