hvitløk brød

450 g            Pure Food Hvetemel -Erstatter
360 ml         lunkent vann
1 ss                 olivenolje
14 g                 salt 

5 fedd           stekt knust eller finhakket hvitløk 
1 pose           tørrgjær

1. Bland godt sammen alle de tørre ingrediensene i en bolle; Hvetemel -Erstatter, gjær, salt,  og stekt knust/finhakket hvitløk.


2. Hell lunkent vann oppi bollen og elt til blandingen blir glatt (i omtrent fem minutter).


3. Tilsett olivenolje og elt litt til.


4. Plasser deigen i brødformen og la den heve på benken i ca. 1 time. Dekk gjerne til med et klede eller plastfolie.

5. Stek brødet i om lag en time ved 200 °C, til gylden skorpe.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no