oliven

BRØD

MEd OST & OREGANO

450 g       Pure Food Hvetemel -Erstatter
380 ml    lunkent vann
1 ss            olivenolje
10 g            salt
 
¾ ts          oregano

50 g           hakkede oliven

3 ss           parmesan

1 pose      tørrgjær 

1. Bland godt sammen alle de tørre ingredienser i en bolle – dvs. Hvetemel -Erstatter, gjær, salt, oregano, ost og oliven.


2. Hell lunkent vann opp i bollen og elt til blandingen blir glatt (i omtrent fem minutter).


3. Tilsett olivenolje og elt litt til.


4. Plasser deigen i brødformen og la den heve på benken i ca. 1 time. Dekk gjerne til med et klede eller plastfolie.

5. Stek brødet i om lag en time ved 200 °C, til gylden skorpe.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no