Bønner & Linser
Økologisk

Egner seg godt til supper, varme retter og salater. Blandingen er nøye sammensatt for best mulig smak og næringsopptak. Virkestoffene i spirene blir enklere for kroppen å ta opp når spirene vokser opp sammen. Kan med fordel varmbehandles.

Tips!

Blandingen egner seg godt til baking. Den kan brukes direkte i brøddeigen for å oppnå lengre holdbarhet, høyere proteininnhold og god smak.

Prøv Bønne Linsemiks «dressing».

Smaker kjempe godt og forlenger holdbarheten.

Olivenolje, Sitron saft , kokosblomst sukker eller annen søtning (eks. honning), havsalt, litt finhakket hvitløk.

Bland sammen og smak deg frem. (Oppbevares i kjøleskapet med tett lokk.)

25% Linser

25% Mungbønner

25% Adzukibønner

25% Kikerter

FRI FOR:

Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

INGREDIENSER:

25% Linser, 25% Mungbønner, 25% Adzukibønner, 25% Kikerter

NETTOVEKT: 75 g.

OPPBEVARING: Kjølig ved 1- 4 ºC, bør vaskes før bruk.

EMBALLASJE: Sorteres som plast.

Næringsinnhold:  Per 100g            

 

Energi – 430 kj / 105 kcal

Fett, g                                          

hvorav mettede

Fettsyrer, g                                  

Karbohydrat, g                            

hvorav

sukkerarter, g                               

Protein, g                                     

Salt, g                                         

Næringsverdiene er gjennomsnittlige, og kan variere avhengig av modenhet, årstid og lagring

 

2,4

0,0

22,4

2,4

8,2

<1

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no