perico helgefrokost

"PERICO"

Scrambled eggs fra Latin Amerika — digg helgefrokost med ny vri

INGREDIENSER

8 egg

1/2 løk finhakket 

1 tomat finhakket

litt salt og pepper

Olje/smør til steking

Evt. urter

Denne oppskriften gir: 4 porsjoner (man regner 2 egg per pers.

    

TIPS

Pynt gjerne med urter tilslutt, som for eksempel persille, gressløk eller basilikum.

SLIK GJØR DU

1.

Knekk eggene i en bolle og visp dem godt sammen. Krydre med salt og pepper.

2.

Varm en stekepanne på middels varme og ha i oljen/smøret.

3.

Stek løk og tomater blanke og myke i ca. 3 min. Hell eggemassen i stekepannen og bruk en stekespade eller tresleiv til å føre den frem og tilbake i pannen til den begynner å bli stiv. Ta pannen av varmen mens eggemassen fortsatt er blank og bløt. Hell den over på et fat og server rykende varm med rundstykker og smør til.