
GROVE RUNDSTYKKER
Smakfulle, saftige glutenfri rundstykker med 7% fiber.

Ingredienser
Maisstivelse, frøblanding 30% (solsikkefrø, gresskarfrø, linfrø, hampfrø), vann, potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, chiamel (Salvia hispanica), druesukker, salt, solsikkelecithin (emulgator), gjær, guargummi(fortykningsmiddel), carob pulver, askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulator).
FRI FOR
Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.
VEGANSK
Rik på
Kostfiber 7%
Tips
Pakk de glutenfrie rundstykkene inn i et kjøkkenhåndkle med en gang de kommer ut fra ovnen, så får de en mykere (men likevel sprø) skorpe.
Oppbevaring
Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining
Næringsinnhold
pr 100 g
Energi 1339 kJ/ 319 kcal
Fett 12,5 g, Mettede fettsyrer 1,7 g, Karbohydrater 45,4 g,
Sukkerarter 1,7 g, Kostfiber 7 g
Protein 6,2 g, Salt 1,32 g
Hvor finner jeg rundstykkene?
Rundstykkene er tilgjengelige i FRI FOR fryseskapet hos Meny og i utvalgte Sparbutikker. Spør gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du, som forbruker, kan være med på å påvirke hvilke produkter som skal finnes i din nærbutikk.
TILBEREDELSE
Rundstykkene kan tilberedes på forskjellige måter.
Tine: Rundstykkene kan tines på benken og spises som de er.
Stekeovn: Varm opp de frosne rundstykkene på varmluft i forvarmet ovn ved 150°C i ca. 8-10 minutter.
NB! STEKEVEILEDNINGEN ER FEIL PÅ POSEN
Mikrobølgeovn: Ca. 1 min.
Ryconbakeriet
Rundstykkene bakes av hender som snakker og hender som baker. Med arbeidsglede hos Ryconbakeriet, en unik arbeidsplass for døve/hørselshemmede og døvblinde.