top of page

OM OSS

Pure Food Norway AS (PFN) ble etablert i 2014. Av en engasjert gjeng med lang erfaring fra produksjon, handel og ernæring, som ønsket å samarbeide om nyutvikling og produksjon av nye, sunne og næringsrike matvarer som er "godt for deg".

GODT FOR DEG

Vi ønsker å tilby sunne, næringsrike og trygge FRI FOR kvalitetsprodukter til våre forbrukere. Vårt mål er å gjøre det lettere for folk å spise sunn og næringsrik mat som er «godt for deg». Med produkter fra Pure Food kan du være trygg på at du får produkter som har høyt naturlig næringsinnhold og gode smak.

DET HELE BEGYNTE MED SPIRER

 

PFN var den første i Norge som startet og utviklet produksjon av økologiske grønnsakspirer i samarbeid med Norske Spirer, som er den første og eldste spireprodusenten i Norge. I  dag kan du få kjøpt spirermiksene våre i alle Meny sine butikker.

NÆRINGSRIKE GLUTENFRI PRODUKTER


Hos Pure Food Norway har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi ønsker å gjøre det enklere å finne gode, næringsrike og sunne glutenfri alternativer. Glutenfri ingredienser kan være krevende med hensyn til næringsinnhold og smak. Vi har derfor jobbet med å finne de beste naturlig glutenfri råvarene som gir næringsrike, sunne og smakfulle produkter. 
Vi har i dag et godt utvalg av nøye utprøvde resepter på glutenfri brød, rundstykker mel og bakemikser. Alle produktene våre er vegan, bakt uten hvetestivelse og selvfølgelig glutenfri. 

PRODUKTUTVIKLING

Vi har høye mål og ambisjoner når det gjelder produktutvikling. PFN driver i dag en utstrakt produktutvikling i samarbeid med fagmiljøer i både i Norge, Tsjekkia og Nederland. Vi har også gleden av støtte fra Forskningsrådet på flere av våre utviklingsprosjekter. Dette har resultert i flere nye produkter innenfor kategorien FUTURE FOOD, dette er produkter som er utviklet fra naturlig mat og fremstilt gjennom en ny frysetørking prosess i Norge. Les mer om våre prosjekter her.

Ladia Pure Food small.jpg

Ladislav Jilek, PhD

Partner og Produktutvikler

Man prøver App

Kontakt oss

Vi ønsker å høre fra deg

RYCONBAKERIET.jpg

Kransekakebakeren AS
Vårt glutenfri bakeri

Supermarked Carts

Utsalgs-

steder

Hvor finner du våre produkter?

bottom of page