top of page

HANGRY COMPLETE MEAL
Et sunt måltid i en flaske
RIKTIG | BALANSERT | PRAKTISK ERNÆRING NÅR DU TRENGER DET 

Pure Food Norway har i lengre tid jobbet med å lage ernæringsriktig komplett, praktisk og rimelig mat i flytende form. I samarbeid med Olympiatoppen sin kliniske ernæringsfysiolog og andre fagmiljøer har vi utviklet et næringsrikt balansert måltid som inneholder alt kroppen trenger. 

Vi har utviklet to varianter med 6-forskjellige smaker:

  • Pure Food MEAL pulver

  • Pure Food MEAL drikkeklar

Få i deg et sunt måltid med det du trenger når du ikke har tid , lyst eller mulighet. Passer perfekt  på tur, i travle dager, ved pendling, før/ etter trening, som vektkontroll  og mellommåltid.

Du kan kjøpe Pure Food MEAL ferdig blandet eller i pulverform og blande hjemme med ønsket veske. Drikk ditt neste måltid.

 

Se ingredienser og næringsinnhold her.

PURE FOOD MEAL

er en måltids-erstatter med optimalt sammensatt ernæring. Utviklet for å gi riktig, balansert og praktisk ernæring når du trenger det!

DRIKK DITT NESTE MÅLTID….

Drikken er klar på under et minutt og smaker fantastisk. Det finnes flere smaker og velge mellom. Pulveret kan blandes med vann eller annen ønskelig veske.

KLINISK ERNÆRINGS-

FYSIOLOG

Utarbeidet og godkjent i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog (KEFF)

INGREDIENSENE

er nøye plukket ut for et optimalt balansert resultat og dekker alle essensielle ernæringsbehov. Alle ingrediensene er vegan og glutenfri.

GODE EGENSKAPER

Pure Food MEAL gir langvarig energi, inneholder alle essensielle vitaminer og mineraler, proteinrik, fiberrik og beriket med BIO-aktive brokkolispirer.

BALANSERT MÅLTID

Du kan innta Pure Food MEAL så ofte du vil, uten økt risiko for helseskade og feil- ernæring. Enkel og riktig vektkontroll.

bottom of page