top of page
Glutenfritt Chiabrød med pålegg_edited.jpg

MELLOMGROVT
SURDEIGSBRØD

Bakt med surdeig

Pure Food surdeigsbrød 2023.jpg

Ingredienser

Vann, maisstivelse, potetstivelse, modifisert tapiokastivelse, chiamel (6%), rapsolje, druesukker, sukker, salt, gjær, naturlig kalsium fra alger, fiberhusk, solsikkelechithin (emulgator), guargummi (fortykningsmiddel), askorbinsyre (melbehandlingsmiddel), sitronsyre (surhetsregulerende middel), vitamin D gjær.

 

FRI FOR: Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

Allergi informasjon: Kan inneholde spor av sesamfrø.

VEGANSK

Rik på

Fiber, kalsium og 
vitamin D2.

3 skiver dekker 50% av anbefalt dagsbehov for vitamin D

Lav FODMAP

(Magevennlig mat)

Vi har utviklet flere produkter som er lav FODMAP.

FODMAP står for fermenterbare oligosakkarider, disakkarider, monosakkarider og polyoler. Felles for alle stoffene er at de er tungt fordøyelige karbohydrater som finnes i et bredt spekter av matvarer. Begrensning av mat med mye FODMAP`s kan forbedre symptomene dramatisk hos de som sliter med sensitiv mage/IBS.

Det er viktig å være klar over at det er mange FODMAP lister på nett. Vi følger matvarerlisten til The Monash University i Australia, som er den ledende eksperten innenfor FODMAP. Denne listen oppdateres kontinuerlig ettersom nye matvarer testes. 

Oppbevaring

Frysevare -18 ºC eller kaldere. Må ikke fryses etter tining

Næringsinnhold

per 100 g

Energi 1000 kJ/ 240 kcal,

fett 6,33 g, hvorav mettede fettsyrer 0,41 g,

karbohydrater 41,1 g, hvorav sukkerarter 1 g, kostfiber 6,33 g, protein 1,22 g, salt 1,1 g

Hvor finner jeg brødet?

Du finner brødet i fri for fryseskapet hos Meny, og i mange KIWI, Spar og Bunnpris butikker, samt nettbutikkene Oda og Meny.
Spør gjerne butikksjefen om du ikke finner produktet du ser etter. Du som forbruker kan påvirke utvalget i din nærbutikk.

Kransekakebakeren

Kransekakebakeren baker alle våre produkter. Her er matsikkerhet og bruk av de aller beste råvarene i fokus. Det skal kjennes på smaken.

Tips

Rist skivene direkte fra frossen tilstand i en brødrister, smaker som nystekt. Gir en sprø skorpe og saftig myk kjerne.

bottom of page