Skjærgård
Økologisk

50% Alfalfa

30% Purre

20% Dill

FRI FOR:

Gluten, hvetestivelse, melk, laktose, egg, soya og lupiner.

INGREDIENSER:

50% Alfalfa, 30% Purre, 20% Dill

NETTOVEKT: 75 g.

OPPBEVARING: Kjølig ved 1- 4 ºC, bør vaskes før bruk.

EMBALLASJE: Sorteres som plast og papp.

Kulinarisk Akademi har utviklet en ferdig blandet spiremiks som egner seg godt til alle typer  salater, fisk og skalldyrsretter. Blandingen er  nøye sammensatt for best mulig smak og næringsopptak. Virkestoffene i spirene blir  enklere for kroppen å ta opp når spirene vokser  opp sammen.

Tips!

Tilsett litt av miksen i saus eller dressing til fisk og skalldyr når klar for servering. 

Miksen passer spesielt godt som topping eller tilbehør til all hvit fisk. Prøv for eksempel fiskeburger med  skjærgårdsmiks, smaker fortreffelig.

Næringsinnhold:  Per 100g            

 

Energi – 116 kj / 28 kcal

Fett, g                                          

hvorav mettede

Fettsyrer, g                                  

Karbohydrat, g                            

hvorav

sukkerarter, g                               

Protein, g                                     

Salt, g                                         

Kostfiber, g  

Vitamin B9

Næringsverdiene er gjennomsnittlige, og kan variere avhengig av modenhet, årstid og lagring

 

​​

 

18%

 

0,7

0,1

2,3

0,6

3,0

<1

3,2

36

 

 

 

 

200

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no