top of page
Høye Fives

SAMARBEIDS-PARTNERE

FORSKNING & PRODUKTUTVIKLING

Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og har allerede flere spennende prosjekter på gang​. I dag samarbeider vi med fagmiljøer i både Norge, Tsjekkia og Nederland. Vi har også gleden av støtte fra Forskningsrådet på flere av våre utviklingsprosjekter. Les mer om våre samarbeidspartnere her:

Food Research Institute Praha, v.v.i.

Koordinering av arbeidet, ledelse av teammøter, utførelser av del- og sluttrapporter,  manuskriptsartikler, bruksmodeller, funksjonelle prøver og velprøvd teknologi.

 

General University Hospital i Praha

Representert av: Dr. Martin Magner, PhD

Dr. Magner overvåker en gruppe på rundt 300 barn med autismespektrumforstyrrelse. Oppgavene hans i studien vil omfatte utarbeidelse av informert samtykke, utarbeidelse av dokumenter for etikkomiteen ved det første fakultet for medisin og allmenne læresykehuset i Praha og innlevering av søknader til SUKL. Sammen med Dr. Thorova vil han være ansvarlig for å rekruttere barn til studien, timingen og teknisk organisering av selve den kliniske studien, overvåke kliniske og laboratorieendringer i terapien. Han vil være involvert i å behandle resultatene og forberede den vitenskapelige produksjonen av studien.

 

Mendel University i Brno - Fakultet for hagebruk (Lednice) Representert av professor Josef Balik, PhD

Organisering av prosjektforskningsaktiviteter på MENDELU og koordinering av arbeidet med andre medforskningsteam. Forslag og eksperimentelle løsninger for å berike matspirer med økt sulforafaninnhold, tolke resultater og levere resultater. Utarbeidelse av dokumenter for del- og sluttrapporter.

 

Nasjonalt institutt for autisme, z.ú. Representert av PdDr. Katerina Thorova, PhD

Rekruttering av barn for å studere metodikk og gjennomføring av en psykologisk del av forskningen, overvåking av endringer i atferd kommunikasjon og koordinering av prosedyrer med andre forskningsenheter.

 

Global Change Research Institute AS CR, v. I. Representert av professor Jan Triska, PhD

Ansvarlig for utvikling og validering av kjemiske analysemetoder for planter og deres ekstrakter. Behandler resultatene fra kjemiske analyser og forberede grunnlaget for prosjektresultatene (rapporter, publikasjoner) og løsningen av de planlagte delmålene.

Andre referanser for god rådgivning og samarbeid om nye produkter;

 

Eurofins, Nofima, Norsk Cøliakiforening, Food Innovation, Kulinarisk Akademi, Ski Team Norway Olympiatoppen v/ Klinisk ernæringsfysiolog H.A Felberg, Norske spirer, Norgesgruppen, Coop, Transworld Enterprise Hong Kong, Insula As, Ferdigmat, Mattilsynet, Bjørknes Høyskole, Rikshospitalet, LavFodmap.no og Monash University, Australia

bottom of page