Ryconbakeriet

Se video om Signo Rycon AS under:

Ryconbakeriet ble etablert i 2015 av Signo Rycon AS. Den erfarne og entusiastiske franske bakeren Laurent Touya har utarbeidet i samarbeid med Pure Food Norway nøye utprøvde oppskrifter på glutenfri brød med unik smak, høyt næringsinnhold og holdbarhet. I bakeriet har vi høyt fokus på kvalitet og hygiene. Vi er en stolt leverandør til Meny-kjeden.

Hender som baker og hender som snakker

Bakeriet er en arena for arbeidsforberedende trening for mennesker som trenger bistand for å få eller beholde jobb. Ryconbakeriet gir verdifull arbeidslivserfaring til hørselshemmede og døve. Tegnspråk og høyt fokus på å forstå og bli forstått er vår særegenhet.

Vi skaper arbeidsglede!

Hos håndverksbakeriet Signo Rycon bakes våre glutenfrie brød daglig.Bli med inn på bakeriet og se hvordan det gjøres!

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Hvit Circle

© Pure Food Norway AS

Pure Food Norway AS
Haugenveien 5
1400 Ski
e-mail: post@purefoodnorway.no