Ostetoast med kanelepler.jpg

ostetoast

med kaneepler

Deilig toast med smeltet ost og lune kanelepler — skikkelig digg kosemat.

 

INGREDIENSER

8 stk skiver Chiabrød

3 ss smør

2 ts kanel

Ost etter ønske

Litt lønnesirup

Denne oppskriften gir: 4 stk toast.

    

TIPS

Har du ikke epler kan du gjerne bruke pærer istedenfor.

SLIK GJØR DU

1.

Stek brødskivene på hver sin side i en stekepanne med litt smør. Strø på litt kanel på hver skive. Sett på stekeovnen på 180 grader.

2.

Fordel osten på halvparten av skivene. Legg skivene på en stekeplate. Stek i ovnen til osten er smeltet.

3.

Mens skivene er i stekeovnen skjærer du epler i tynne båter. Stek båtene i en stekepanne med litt smør. Stek skivene gylne.

4.

Ta skivene med ost ut av stekeovnen. Legg på epleskiver, og strø på litt kanel. Legg til slutt på en skive på toppen, slik at det blir en toast.

5.

Avslutt med litt lønnesirup til slutt om ønskelig!