Spirepesto.jpg

spirepesto
med 
brokkolimix

Pesto med en ny vri til pasta, salat eller ostefatet

 

INGREDIENSER

1 pk brokkoli spiremix

2 ss pinnekjerner

1 båt hvitløk

Ca. 1 dl olivenolje

50 g revet parmesan

0,5 ts salt

0,25 ts pepper

TIPS

Basilikum kan også byttes ut med grønnkål, spinat, ruccula eller ville grønne vekster som ramsløk(ikke bruke hvitløk da), løvetannblader eller skvallerkål.  Bland gjerne sammen en mix av favorittgrønt, her er det bare å prøve seg frem.

 

Pinnekjerner kan byttes ut med valnøtter og parmesan med annen hard ost.

SLIK GJØR DU

1.

Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender. Om den virker for tykk tilsetter du bare litt ekstra olivenolje.

2.

Oppbevar pestoen i kjøleskapet med tett lokk. 

3.

Passer perfekt til pasta, salater, smørbrød eller ostefatet.